Camper huren; Hoe werkt het?

Met een aanbod in jonge campers, persoonlijke aandacht en ontzorgen van jouw vakantie is alleen maar reden om bij Camperverhuur Het Loo een camper te huren.

Hier treft u alle informatie die u nodig heeft over het huren van een van onze campers.

Klik op het betreffende onderwerp om meer te lezen.

De huurperiode begint op de ophaaldag: vrijdag na 16.00 uur (op afspraak) en eindigt op vrijdag 10.00 uur. Als het past in de boekingen is eventueel – in overleg - ook een andere dag mogelijk en/of tijdstip mogelijk. De minimale huurperiode is een week. In overleg kan worden gekeken of het mogelijk is de camper een weekend te huren van vrijdagmiddag tot maandagmorgen. Zeer waarschijnlijk kan dit alleen in het laagseizoen.

Bij overschrijding van de huurperiode wordt per dag (of dagdeel) één dag huur plus een extra vergoeding van € 125,00 in rekening gebracht. Voor elke volgende dag dat te laat is ingeleverd geldt wederom een extra vergoeding van € 125,00 plus de daghuur.

Omdat het meestal niet mogelijk is een volgende huurder een vervangende camper ter beschikking te stellen, kan deze gedupeerde slechts aanspraak maken op restitutie van de verloren dagen. Indien door overmacht de gereserveerde camper niet kan worden geleverd, zal de verhuurder zijn uiterste best doen om voor een vervangende camper te zorgen. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend, de huurder is hierbij verplicht een door de verhuurder aangeboden vergelijkbaar alternatief te accepteren.